Achterliggende uitleg bij Duplicaatdetectie

Duplicaatdetectie

Een vaak voorkomend probleem bij masterdata is dat verschillende records verwijzen naar dezelfde entiteit in de echte wereld. Dit kan bv. voorkomen wanneer een klant dubbel werd geregistreerd (één keer bij het eerste contact met het bedrijf en een tweede keer wanneer er effectief een bestelling werd geplaatst.), of wanneer een product dubbel werd aangemaakt.

Kick-off Project

Onze Kick-off meeting vindt online plaats op donderdag 13 januari 2022. Normaliter zouden we dit op onze campus Schoonmeersen te Gent laten doorgaan, maar gezien de huidige coronamaatregelen proberen we er alsnog knallende (online)opening van te maken. Leden van de begeleidingsgroep en de projectmedewerkers komen bij deze gelegenheid voor de eerste keer bij elkaar om elkaar inzichten te verlenen en om de roadmap van het TETRA Hogescholen AI-project te bespreken.

Labels

Hoe Master Data Management (MDM) een aanwinst is voor bedrijven

In de 21e-eeuwse wereldeconomie maakt data het verschil tussen het creëren van geweldige resultaten en het slecht uitvoeren van bedrijfsprocessen. De noodzaak om één enkele bron van waarheid te creëren, te beheren en te leveren, is de drijvende kracht achter digitale transformatie voor veel organisaties vandaag de dag. Het leveren van een superieure product- of klantervaring wordt gevoed door het op orde hebben van de data samen met een duidelijke datastrategie.

Kostenreductie door Master Data Cleaning

Met een constant dreigend gevaar voor de ontregeling van zowel de demand, alsook de supply chain, hebben een groot aantal bedrijven ingezet op de implementatie van nieuwe technologieën en nieuwe manieren van werken om te streven naar meer veerkracht, wendbaarheid en controle in hun activiteiten. Deze initiatieven omvatten doorgaans digitale transformatie, in de hoop dat een betere zichtbaarheid en analyse van de datasets waarover bedrijven vandaag de dag beschikken, deze bedrijven zal helpen hun doelen te bereiken.